Puppy of jonge honden training

Een privé honden training 1 op 1 van een uur, om meteen een goede start te maken.
De puppy of jonge honden training (tot max 1 jaar oud), Puppy of jonge honden training waarbij je in één uur bijna alles over het opvoeden van je hond te weten kunt komen. In dat ene uur vertel ik je alles over jouw hond en hoe je deze het beste kunt opvoeden.

Let wel voor een jonge hond of puppy is een uur 1 op 1 echt wel genoeg. Je maakt dan zelf een goede start en na enkele weken kom je gewoon terug voor de volgende 1 op 1 hondentraining voor een vast bedrag met email ondersteuning voor vragen.
Mail voor het maken van een afspraak en geef door welke dagen en uren jouw voorkeur heeft in de mail of bel met +31 (0)621267780.

Kijk hier voor het tarief van de puppy of jonge honden training

Jonge honden of puppy’s hebben al vroeg door wie jij bent en hoe ze je om hun vingertje/pootjes kunnen laten draaien. Dus laat het niet escaleren en ben er op tijd bij.

Beste puppy of jonge honden training

Hoe komt het toch dat ik na al deze jaren nog geen enkele agressieve puppy van welk ras dan ook ben tegen gekomen? Later als ze wat ouder zijn vanaf ongeveer 6 maanden, beginnen de eerste problemen te komen. De puppy is een jonge hond geworden en is het niet altijd eens met onze aanpak. Of ze begrijpen de baas niet en dat zorgt voor een hoop ellende.
Ook bijten puppy’s vaak net zo lang tot dat ze eens een flinke correctie krijgen. Want denk je dat de moederhond zich laat bijten? Corrigeer je het bijtgedrag niet dan blijven ze dat doen en zal er een moment komen dat je je hond niet meer vertrouwen kunt. Maar dan ben je te laat. Een overgroot deel van mijn klanten laat het veel te ver komen. De hond is dan groot geworden en heeft vaak al maanden een niet aanvaardbaar gedrag. Soms is het zover gekomen dat men niet meer te helpen is, omdat het vertrouwen in de hond en vis versa niet meer is te herstellen. De combinatie hond en eigenaar is dan teveel verstoort.

Grijp op tijd in

Laat het niet zover komen en maak op tijd een afspraak om ongewenst gedrag van de puppy of jonge hond af te leren. Te lang wachten maakt het oplossen van het probleem alleen maar moeilijker en het hersteltraject langer. Bel met +31 (0)621267780 om je uitdaging te bespreken.