contact

Tarief en roedelopname zijn inclusief btw

Contact Leon Brinkers hondentrainerMail voor het maken van een afspraak en geef door welke dagen en uren jouw voorkeur heeft.
Heb je een vraag of wil je overleggen bel dan met 0621267780.

Wat kan ik je bieden?
Een gebruikershandleiding op maat voor de eigenaar en de hond.
In de twee uur sessie werk ik intensief in mijn praktijk en buiten met de hond en de eigena(a)ren of het gezin aan de problemen/uitdagingen met de hond. Geen hond of eigenaar is hetzelfde en alleen door specifiek te werken aan deze samenstelling kan de situatie onder controle worden gebracht. Na het consult hebben we op initiatief van de klant contact over de voortgang en stuur ik bij waar nodig.

Een consult aan huis kan in uitzonderlijke gevallen ook.

Kijk voor het tarief op deze pagina

Bel me via +31 (0)621267780 of mail voor het maken van een afspraak.

Tarief voor roedelopname

Een roedelopname is altijd per periode van een week en afhankelijk van de problemen van de hond. Hoeveel tijd er nodig is, is vooraf meestal niet in te schatten. Ik train dagelijks intensief met de hond(en) en heb vaak snel resultaat. De hond krijgt bijna 24 uur per dag begeleiding om aan het probleemgedrag werken. Sommige honden zijn al snel stabiel in mijn eigen roedel, maar dit moeten ze ook buiten de roedel weer aanleren. Daar is tijd en herhaling voor nodig. De kosten van een roedelopname zijn €600 per week.

Bel me via +31 (0)621267780 of mail en leg mij jouw uitdaging met je hond(en) voor.